Skip to main content
Deze pagina gebruikt cookies.

Meer weten

NIEUWS & EVENTS.

Laatste nieuws van onze concessie.

Neem regelmatig een kijkje op deze pagina om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwigheden.
BMW X2.

JOIN THE REBEL PARTY.

Gedurfd, extravert, een tikkeltje brutaal. De looks van de allereerste BMW X2 laten niemand onverschillig.Om de komst van het jongste lid van de BMW familie te vieren, organiseren we een feestje dat perfect bij z’n eigenzinnige stijl past.Kom de allereerste BMW X2 ontdekken tijdens onze Rebel Party op vrijdag 2 maart om 19uur in onze showroom te Sint-Pieters-Leeuw.Wij zorgen voor een onvergetelijke avond met veel sfeer en muziek, degustaties van gin-tonic Copper Head gin en Rebels Bier van Brouwerij Roman, lekkere hapjes aan onze foodtrucks én ... een special act.

Zich inschrijven.

Mis uw ontmoeting met de BMW X2 niet, en bevestig meteen uw aanwezigheid voor 23 februari via onderstaande button, met de inschrijvingscode: 546m6tAm.

Ik kom de BMW X2 ontdekken
VANDEPERRE MAGAZINE.

VANDEPERRE MAGAZINE - WINTER 2017-2018.

De wintereditie van het Vandeperre Magazine is vanaf nu online beschikbaar. Ontdek de laatste nieuwigheden van uw concessie en de nieuwe modellen van BMW. Veel leesplezier!

Ontdek het magazine hier
BMW PREMIUM SELECTION CENTER.

NIEUWE BMW PREMIUM SELECTION CENTER.

In september vierden we samen de opening van onze nieuwe BMW Premium Selection Center. Ter gelegenheid van dit feestelijke opening organiseerden we ook een wedstrijd met een fantastische hoofdprijs: een jaar rijden met onze BMW 2 Reeks Active Tourer.U bent uiteraard van harte welkom om het nieuwe BMW Premium Selection center te komen ontdekken. Onze verkopers Tweedehandswagens, Sebastien Fortier en Niels Paridaens, zullen u met plezier verder helpen om uw droomwagen te vinden aan uitstekende condities.

Ons BMW Premium Selection aanbod
Alt text

BMW THE REVEAL.

We hadden spektakel beloofd en we hebben woord gehouden. De BMW’s van de toekomst hadden er duidelijk zin in, net als het publiek.

Herbeleef het event.

Deze 360° show toonde dat BMW ver vooruit is op het vlak van autonoom rijden, connectiviteit en elektromobiliteit. Bovenal was het duidelijk te zien dat echt rijplezier altijd centraal zal staan bij ons merk. De toekomst is opwindender dan ooit bij BMW.

Video bekijken
Alt text

€2.000 MILIEUBONUS BIJ AANKOOP VAN EEN NIEUWE BMW.

Bij BMW Vandeperre werken we elke dag aan een groenere – en dus meer verantwoordelijke – toekomst van echt rijplezier. Samen kunnen we immers het verschil maken voor de natuur.

Daarom doen wij u graag het volgende voorstel. Bent u eigenaar van een benzine- of dieselwagen met een Euro 4-norm of lager? Bij aankoop van een BMW i, een BMW Plug-in Hybride of een BMW met een maximale CO2-uitstoot van 130 g/km schenken wij u nu een milieubonus tot €2.000, bovenop de overnamepremie voor uw huidige wagen.Dit is dus het moment om over te stappen naar verantwoordelijk rijplezier van BMW. Een voordeel voor u en voor het milieu! Neem gerust contact op met ons voor een offerte op maat.

Ontdek meer
Alt text

BMW I VISION DYNAMICS.

Op de IAA 2017 autobeurs in Frankfurt geeft BMW een blik op elektrische mobiliteit van de nabije toekomst. Zo wordt de BMW i Vision Dynamics voorgesteld. Dit is een vierdeurs coupé met een range van 600 km, een topsnelheid van meer dan 200 km/u en een acceleratie van 0-100km/u in vier seconden. De wagen zet de toon voor de BMW iNEXT die in 2021 op de Belgische markt gelanceerd zal worden en die zowel op vlak van elektrificatie, connectiviteit en zelfrijdende wagens opnieuw bakens zal verzetten.

Een nieuwe vorm van elektrisch rijplezier.

“Met dit concept van een dynamische en elegante vierdeurscoupé laten we zien hoe de productrange en de designtaal van BMW i in toekomstige wagens kan verwerkt worden.” Adrian van Hooydonk, Senior Vice President van BMW Group Design.

Lees meer
BMW Essai

Reserveer een proefrit.

Reserveer hier
alt

Vraag een offerte aan.

Hier
BMW afspraak

Maak een afspraak.

Maak een afspraak
BMW contact

Neem contact op.

Contacteer ons
Brochure aanvragen

Prijslijsten en catalogi.

Bekijk ze hier
BMW Stockwagens

Onze stockwagens.

Naar ons aanbod
BMW Tweedehandswagens

Tweedehands-wagens.

Naar ons aanbod
Top